Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Szivattyúk » WT Honda zagyszivattyúk

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

WT Honda zagyszivattyúk

A Honda víz- és zagyszivattyúk alkalmasak arra, hogy a mezőgazdaságban, kertészetekben vagy éppen a kárelhárításban dolgozó emberek munkáját megkönnyítse, és hatékonyabbá tegye. Típustól függően képesek akár 1700 liter vizet vagy szennyvizet szivattyúzni percenként vagy akár 50 méter magasra pumpálni azt.

 

A Honda víz- és zagyszivattyúk már bizonyítottak az árvizek, és egyéb kárelhárítási feladatok során, így most Önön a sor, hogy próbára tegye őket. A könnyű, hordozható WX10-től, a legkeményebb elvárásoknak is eleget tevő WT 40-ig, minden típus működéséről Honda GX ipari motorok gondoskodnak.

WT 20 szivattyú

WT 20 Honda szivattyú, Honda zagyszivattyúVízzel teli, szennyezett munkagödrök víztelenítésére alkalmas. Súlyánál és méreténél fogva használatos szerviz autókban és gyorsreagálású kárelhárító vállalkozásokban. Az 600 liternél is magasabb szállítási teljesítmény pillanatok alatt segít a megoldandó feladatok megoldásában.

Részletek...

WT 30 szivattyú

WT 30 Honda szivattyú, Honda zagyszivattyúKatasztrófavédelmi, polgárvédelmi és tűzoltósági körökben rendszeresített szivattyú típus. Nagy teljesítmény, mobilitás jellemzi. Igazán szennyezett vizek szivattyúzására használatos az építkezéseken vagy kárelhárítási feladatokban.

Részletek...

WT 40 szivattyú

WT 40 Honda szivattyú, Honda zagyszivattyúA Honda szivattyú család legnagyobb teljesítménnyel rendelkező modellje. Kiválóan teljesítettek a 2006-os dunai árvizek kapcsán. Több napon keresztül, megállás nélkül dolgoztak kármentesítési feladatokon, a mederből kilépett víz mederbe történő visszaszállításával.

Részletek...

Honda Kisgépek / Marine

Szivattyúk - További információk

Honda szivattyú információk