Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Szivattyúk » WB Honda vízszivattyúk

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

WB Honda vízszivattyúk

A Honda víz- és zagyszivattyúk alkalmasak arra, hogy a mezőgazdaságban, kertészetekben vagy éppen a kárelhárításban dolgozó emberek munkáját megkönnyítse, és hatékonyabbá tegye. Típustól függően képesek akár 1700 liter vizet vagy szennyvizet szivattyúzni percenként vagy akár 50 méter magasra pumpálni azt.

 

A Honda víz- és zagyszivattyúk már bizonyítottak az árvizek, és egyéb kárelhárítási feladatok során, így most Önön a sor, hogy próbára tegye őket. A könnyű, hordozható WX10-től, a legkeményebb elvárásoknak is eleget tevő WT 40-ig, minden típus működéséről Honda GX ipari motorok gondoskodnak.

WB 20 szivattyú

WB 20 Honda szivattyú, Honda vízszivattyúEz a kisebb fajta átemelő vízszivattyú több mint 500 liter kissé szennyezett víz átemelésére képes. A 7 méteres mélységből való szivattyúzás alkalmassá teszi munkagödrök víztelenítésére. A 3,5 atm nyomás alapján 1 vagy 2 db „Tisza 2” mezőgazdasági szórófej üzemeltetésére használható.

Részletek...

WB 30 szivattyú

WB 30 Honda szivattyú, Honda vízszivattyúA 3 colos csőcsatlakozó méreteken keresztül maximálisan 1100 liter vizet képes szivattyúzni. Kevéssé szennyezett munkagödrök, ipari gödrök vízmentesítésére használatos. A szivattyú rendszeresített az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság telephelyein és az összes tűzoltó állomáson.

Részletek...

Honda Kisgépek / Marine

Szivattyúk - További információk

Honda szivattyú információk