Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

HP450 szállítóeszköz

HP450 Honda szállítóeszközA nagy felületvariálhatósága miatt a HP 450-es rendkívül sokféle teher szállítására alkalmas. 450 kg-os teherbírás, 15 fokos kapaszkadó képesség, 3,2 kW teljesítmény. 3 sebesség is választható, (2e/1h).

  

 

 

 

Típus: HP450 szállítóeszköz
Kapaszkodó képesség: 15 fok
Motor teljesítmény (kW)*: 3,2
Motor típus: GXV 160
Önsúly (kg): 181
Sebesség fokozatok: 2 e / 1 h
Tálca méret: 1900 x 635 x 1055 mm
Bruttó ár: Érdeklődjön!

 

HP450 Honda szállítóeszközHP450 Honda szállítóeszközHP450 Honda szállítóeszköz

   

Honda szállítóeszköz sorozatszám

Kérdőjel ikonTudni szeretné, hogy gépe eredeti-e? Nézze meg rajta a sorozatszámot, hiszen minden gépünk egyedi azonosítót kap. Hol találja? Tekintse meg az alábbi képet:


 

 

 

HP450 Honda szállítóeszköz* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
(Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine

Szállítóeszközök - További információk

Honda szállítóeszközök - További információk