Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Szállítóeszközök

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

Szállítóeszközök

HP450 szállítóeszköz

HP450 Honda szállítóeszközA nagy felületvariálhatósága miatt a HP 450-es rendkívül sokféle teher szállítására alkalmas. 450 kg-os teherbírás, 15 fokos kapaszkadó képesség, 3,2 kW teljesítmény. 3 sebesség is választható, (2e/1h).

Részletek...

HP500 szállítóeszköz

HP500 Honda szállítóeszközA nagy felületvariálhatósága miatt a HP 500-as rendkívül sokféle teher szállítására alkalmas. A 500 kg-os teherbírása mellett kiemelkedő az üzemanyagtank 3,6 literes térfogata is, mellyel több, mint egy órás üzemelést tudunk biztosítani. Az irányítása rendkívül egyszerű és hidrosztatikus hajtással rendelkezik.

Részletek...

Honda Kisgépek / Marine