Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Motorok » Áramfejlesztők » HT 220DC

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

HT 220DC

HT 220dc honda áramfejlesztő, hegesztőHonda motoros hegesztő áramfejlesztő, mely a 220 Amper hegesztő áramot egyenáramként adja le. A hegesztésen túl az áramfejlesztő egység képes 1 fázison 4 kVA vagy 3 fázison 6,5 kVA teljesítményt szolgáltatni, de nem egy időben. A motor egy 8,2 kW-s Honda ipari motor.

  

 

 

Típus: HT 220DC
Benzin tartály (l): 6,5
Fogyasztás (l/óra): 2,6
Foly. Teljesítmény 1f/3f (kVA): 3,6 / 6
Folyamatos áram 1f/3f (A): 15,6 / 26
Hegesztő áram (A): 220
Max. teljesítméy 1f/3f (kVA): 4,0 / 6,5
Méret (mm): 850
Motor típus: GX 390
Súly (kg): 89
Bruttó ár: 566.928 Ft.

   

* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben. 
(Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine