Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

BIO 310

BIO 310 Honda komposztaloNapjaink kertgazdálkodásának alapvető része az újrahasznosítás, komposztálás. A BIO310 6,7 kW teljesítményével óránként 3 köbméternyi faanyagot képes összeaprítani.

  

 

 

Típus: BIO 310
Aprítási teljesítmény (m3/óra): 3
Benzin tartály (l): 5,3
Fogyasztás (l/óra): 1,8
Max. gally vastagság (cm): 8
Motor teljesítmény (kW)*: 6
Motor típus: GX 270
Önsúly (kg): 128
Bruttó ár: Érdeklődjön!

   

* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően 7000ford/perc fordulaton mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben. 
(Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine