Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Motorok » BIO komposztálók

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

BIO komposztálók

Az 1-24 lóerőig terjedő teljesítményű, és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő négyütemű motorcsalád méltán vált híressé az egész világon. Megbízhatóságuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően számos, nagy gyártó alkalmazza őket.

 

A Honda motorral hajtott építőipari gépek képesek a legszélsőségesebb körülmények között is a szükséges munkák elvégzésére. Ezek mellett a gépek élettartama is, köszönhetően a Honda ipari motorok tartósságának, messze az átlagos felett van.

 

Bio komposztálók

BIO termékeinkkel megvalósíthatja a környezettudatos gazdálkodás legmagasabb szintjét. Ne égesse el a hasznos anyagokat! A komposztálás a talaj hosszú távú gazdaságos kihasználásának módja. Gépeink a legkisebb kertektől az ipari felhasználásig mindenhol megállják helyüket!

AG 50 BIO (SK 200)

BIO 310 Honda komposztaloLegújabb termékünk az AG50 BIO ágaprító egy biztonságos és időtálló berendezés. Alkalmas maximum 50 mm átmérőjű puha és kemény fafajták ágainak nyers és száraz állapotukban 5 cm hosszú részekre történő gyors és gazdaságos darabolására. Kialakítás mobil, csapágyazott, tömör gumikerekei lehetővé teszik annak könnyű mozgatását.

Részletek...

BIO 175

BIO 175 Honda komposztálóNapjaink kertgazdálkodásának alapvető része az újrahasznosítás, komposztálás. A BIO175 4 kW teljesítményével óránként 2 köbméternyi faanyagot képes összeaprítani.

Részletek...

BIO 310

BIO 310 Honda komposztaloNapjaink kertgazdálkodásának alapvető része az újrahasznosítás, komposztálás. A BIO310 6,7 kW teljesítményével óránként 3 köbméternyi faanyagot képes összeaprítani.

Részletek...

Honda Kisgépek / Marine