Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Marine kiegészítők » Karbantartási kellékek

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

Karbantartási kellékek

Honda karbantartási kellékek

Amennyiben eredeti Honda szerviz kiegészítőket vásárol biztos lehet benne, hogy megvédi és megnöveli motorja élettartamát, valamint a lehető legjobb szervizhátteret kapja. Továbbá a Honda nagyon sokféle kenőolajat ajánl motorjaihoz, melyekkel megóvhatja motorját a korróziótól, csökkentheti a kopást és a súrlódást, tisztántarthatja csónakmotorját, és fenntarthatja a motor hőegyensúlyát is.

 

További információért hívjon minket, illetve tekintse meg az alábbi katalógust:

 

Termékkatalógus letöltése

 

A PDF dokumentum megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader program szükséges. Ha Önnek még nincs a számítógépén telepítve, akkor letöltheti a következő ábrára kattintva:

 

Adobe Acrobat Reader letöltés ikon

 

Honda Kisgépek / Marine