Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Kapálógépek » Honda mini kapálógépek

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

Honda mini kapálógépek

Kapálógép kiegészítők

Az Honda FG315 és Honda F560 típusú kapálógépekhez különféle kiegészítők, tartozékok rendelhetők. Ezek katalógusát megtekintheti az alábbi képre, vagy ide kattintva:

Honda kapálógép kiegészítő

FG201 kapálógép

FG201 Honda mini kapálógépAz FG201-es kapálógéppel a virág- és zöldségágyásokban elvégezhetjük a legnehezebb munkákat. A rengeteg megvásárolható tartozékkal, a könnyű FG 201-es ideális minden kert karbantartására.

Részletek...

FG205 kapálógép

FG205 Honda mini kapálógépA többi mini kapálógéphez hasonlóan elsősorban virág- és zöldségágyások rendbentartásához javasoljuk.

Részletek...

Honda Kisgépek / Marine

Kapálógépek - További információk

Honda Kapálógép - További információk