Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Kapálógépek » Honda kapálógépek » FJ 500 kapálógép

FJ 500 kapálógép

FF500 Honda kapálógépA Honda legújabb fejlesztései köszönnek vissza az FJ 500 típusú kapálógépben. A kivezetett levegőnyílás segítségével a levegőszűrő könnyebben, tovább tisztán tartható, mint eddig bármikor, valamint az olaj-leeresztő csapnak köszönhetően a szükséges karbantartások is egy mozdulattal elvégezhetők. 

Az FJ 500as kapálógépet még a gyengébb fizikumú felhasználók (idősebbek, nők) is könnyedén irányíthatják, az elfordítható irányító karnak köszönhetően pedig akár a gép mellett sétálva, egy kézzel is dolgozhatunk. Még sosem volt ilyen könnyű és gazdaságos a kertművelés.

  

 

 

Típus: FJ 500 kapálógép
Benzin tartály (l): 2,4
Hengerűrtartalom (cm3):  163
Motor teljesítmény (kW)*: 3,6
Motor típus: GX160
Munka szélesség: 360-630-900
Sebesség fokozatok: 2 e / 1 h
Súly (kg): 62
Szállított tartozék: orrkerék, kapatag
Bruttó ár: 358.140 Ft.

 

FJ500 Honda kapálógépFJ500 Honda kapálógépFJ500 Honda kapálógép

   

Honda kapálógép sorozatszám

Kérdőjel ikonTudni szeretné, hogy gépe eredeti-e? Nézze meg rajta a sorozatszámot, hiszen minden gépünk egyedi azonosítót kap. Hol találja? Tekintse meg az alábbi képet:


 

 

 

FF500 Honda kapálógép* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően a lent említett fordulatszámokon mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
3.600 ford/perc. (Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine

Kapálógépek - További információk

Honda Kapálógép - További információk