Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Kapálógépek » Honda egytengelyű traktor » F720 egytengelyű traktor

F720 egytengelyű traktor

F560 egytengelyű Honda traktorA Honda F720 rendszer biztonságos, megbízható a működése, könnyű a használata és a manőverezés vele. A rendszer vezető egysége az F720 típusú traktor, amely Honda GX 200-as motorral felszerelt (5,5LE), teljesítményleadó tengellyel ellátott az aktív tartozékok miatt, lánchajtásos és differenciálműves a könnyű irányíthatóság érdekében. A traktor sebességfokozatai: 6 előre, 2 hátra, amely lehetővé teszi a biztonságos irányítást és hozzáigazítja a sebességet a külső körülményekhez.

A több mint 2 literes tankjának köszönhetően a karbantartási munkák akár két és fél órán át végezhetők 1 tankolással, megállás nélkül. Állítható, ergonomikusan kialakított fogantyúja és biztonsági blokádja gondoskodik a kényelmes és biztonságos munkavégzésről.

A Honda F720-as traktor egy speciális műfű karbantartó készlettel szerelhető fel. Arra tervezték, hogy megőrizze a műfüves terület jelenlegi állapotát, illetve hogy felújítsa a már meglévő területet. A készlet garantálja a professzionális teljesítményt minden szükséges karbantartási munkához, melynek célja, hogy megnövelje a felület élettartamát. A műfüves sportpálya megfelelő karbantartása esetén érezhetően nő a használók kényelme és élvezhetőbbé válik a játék - köszönhetően a professzionális Honda F720-as rendszernek. Mindenek előtt azonban biztonságos körülményeket biztosít a sportolók számára az edzések és a szabadidős tevékenységeik végzése során.

Típus: F720 egytengelyű traktor
Benzin tartály (l): 2,1
Méret (mm): 1655x655x1040
Motor teljesítmény (kW)*: 4,1
Motor típus: GX 200
Sebesség fokozatok: 6 e / 2 h
Súly (kg): 121
Zajszint (dB): 99
Bruttó ár: 807.720 Ft.

    

Katalógus megtekintése

 

Honda kapálógép sorozatszám

Kérdőjel ikonTudni szeretné, hogy gépe eredeti-e? Nézze meg rajta a sorozatszámot, hiszen minden gépünk egyedi azonosítót kap. Hol találja? Tekintse meg az alábbi képet:


 

 

 

F560 egytengelyű Honda traktor* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően a lent említett fordulatszámokon mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
3.600 ford/perc. (Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine

Kapálógépek - További információk

Honda Kapálógép - További információk