Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Generátorok » EC ipari Honda generátorok » EC2400 áramfejlesztő

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

EC2400 áramfejlesztő

Az építőipar mestereinek alapgenerátora, amely terhelésektől függetlenül rendkívül stabil áramot szolgáltat. Külön kiemelést érdemel kategóriájában megbízhatósága versenytársaival szemben. Olyan egyfázisú áramot termel, mellyel az erről üzemeltetett gépek hosszabb életűek lehetnek. A 3,6 literes tankjának köszönhetően maximális terhelés mellett is 2,8 órát tud működni újratöltés nélkül.

 

   

Típus: EC2400 áramfejlesztő
Benzin tartály (l): 3,6
Fogyasztás (l/óra): 1,2
Foly. teljesítmény (kVA): 1,7
Folyamatos áram (A): 7,5
Max. teljesítméy (kVA): 2
Méret (mm): 600x450x455
Motor típus: GX 160
Súly (kg): 35
Védelem: IP 23
Zajszint LWA (db(A)): 74
Bruttó ár: 182.563 Ft.

 

 

EC2000 Honda áramfejlesztő, ipari Honda generátorEC2000 Honda áramfejlesztő, ipari Honda generátorEC2000 Honda áramfejlesztő, ipari Honda generátor

 

Honda generátor sorozatszám

Kérdőjel ikonTudni szeretné, hogy gépe eredeti-e? Nézze meg rajta a sorozatszámot, hiszen minden gépünk egyedi azonosítót kap. Hol találja? Tekintse meg az alábbi képet:


 

 

 

EC2000 Honda áramfejlesztő, ipari Honda generátor* A táblázatban szereplő teljesítményadatok mérésekkel igazolt, valós teljesítmény adatok.

Az alkalmazott teljesítmény tényezők: cos fi = 1, (kivétel ECT 7000, ahol cos fi = 0,8, mert ez 3 fázisú áramfejlesztő)

Alkalmazott szabvány: ISO8528 kiegészítve a Honda belső előírásaival. A fogyasztási adatok névleges teljesítményre vonatkoznak. (Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine

Generátorok - További információk

Honda generátor információk