Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Fűkaszák » Többfunkciós fűkasza

Többfunkciós fűkasza

Bemutatjuk a Honda legújabb termékcsaládját, az egyedülálló Click-rendszerrel ellátott Többfunkciós fűkasza családot. Használata rendkívül egyszerű, akárcsak a többi termékcsalád termékeinek üzemeltetése, azzal a különbséggel, hogy egyetlen mozdulattal megváltoztathatjuk funkcióját. 

A Honda új Click-rendszerének segítségével másodpercek alatt fűkaszát varázsolhatunk kapánkból vagy sövényvágónkból. Többé nem jelenthet gondot a magasan levő ágak gallyazása, vagy a magas tetejű sövények igazítása sem, mert az UMC többfunkciós termékcsalád tartozékai között megtalálhatók a több méretben megvásárolható hosszabbító nyelek is, melyek segítségével két lábbal a földön állva végezheti a munkát. A tartozékok erős, strapabíró anyagának, valamint az alapgép nagyszerű felépítésének köszönhetően egy meglepően erős és üzembiztos gép gazdagítja ezentúl a Honda kisgépek táborát.

UMC 435 többfunkciós fűkasza alapgép

UMC 435 többfunkciós fűkaszaA Honda fűkaszák legújabb generációja az UMC sorozat 35 cm3-s, négyütemű motorral szerelt többfunkciós fűkaszája. Használata rendkívül egyszerű, akárcsak a többi termékcsalád termékeinek üzemeltetése, azzal a különbséggel, hogy egyetlen mozdulattal megváltoztathatjuk funkcióját. A Honda új click rendszerének segítségével másodpercek alatt fűkaszát varázsolhatunk kapánkból vagy sövényvágónkból.

Részletek...

SSBL Lombfúvó adapter

altA kertek takarításánál a legegyszerűbb megoldás a lombfúvó adapter lehet, mellyel könnyedén elfújhatók a lehullott levelek, szétszóródott fűszálak, homok, sőt, még a porhó takarítására is alkalmas.

A termék fogyasztói ára: 25.400 Ft.

Részletek...

SSHH Sövényvágó adapter

altTöbbé nem jelenthet gondot a magasan levő sövények gondozása sem. A Honda sövényvágó adapterének vágási szöge állítható, az alapgép nyele hosszabbítható.

A termék fogyasztói ára: 90.488 Ft.

Részletek...

SSPP Láncfűrész adapter

altA magasabban levő ágak gallyazására kiváló megoldás a Honda ágvágó láncfűrész adaptere. Használata biztonságos, a munka gyors és egyszerű vele.

A termék fogyasztói ára: 63.500 Ft.

Részletek...

SSET Szegélyvágó adapter

altA tökéletesen ápolt kertek elengedhetetlen kelléke a szegélyvágó adapter, melynek használatával nincsenek többé az útra kilógó fűszálak. Kezelése és irányítása gyerekjáték a formai kialakításnak köszönhetően.

A termék fogyasztói ára: 36.513 Ft.

Részletek...

SSBC Damilfej adapter

 altA damilfej adapter kiválóan alkalmas a ház körüli, nehezen hozzáférhető, esetleg kavicsosabb területek megtisztításár. Használata megegyezik a Honda többi fűkaszájának könnyedségével és biztonságosságával.

A termék fogyasztói ára: 39.688 Ft.

 

Részletek...

SSCL Kapáló adapter

altHa kis sorközben szeretné fellazítani a talajt, esetleg a gyomokat szeretné kiforgatni a földből, válassza a többfunkciós fűkasza kapáló adapterét.

A termék fogyasztói ára: 71.438 Ft.

Részletek...

SSEE Hosszabbító adapter

altHa rövid a karja, toldja meg egy hosszabbító nyéllel. A két méretben kapható hosszabbítók segítségével elérheti a magasan levő fákat, bokrok tetejét.

A termék fogyasztói ára: 25.400 Ft.

Részletek...

Honda Kisgépek / Marine