Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Fűkaszák » Háti négyütemű Honda fűkasza » UMR435 háti fűkasza

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

UMR435 L háti fűkasza

UMR435 háti négyütemű Honda szegélyvágó, Honda szegélynyíró, Honda fűkaszaA fűkaszáló gépek használatát könnyíti meg a kaszálógép legnehezebb részének hátizsákként való hordása. Ezzel a technológiával lankás területek, rézsűk és árkok gazmentesítése sokkal biztonságosabban történhet, szemelőtt tartva a munkát végző személyek biztonságát.

  

 

 

Típus: UMR435 L háti fűkasza
Benzin tartály (l): 0,63
Fogantyú alak: gyűrű
Hengerűrtartalom (cm3): 35
Motor teljesítmény (kW)*: 1
Motor típus: GX 35
Súly (kg): 10,7
Szállított tartozék: damil fej, kés
Bruttó ár: 198.438 Ft.

      

UMR435 háti négyütemű Honda szegélyvágó, Honda szegélynyíró, Honda fűkaszaUMR435 háti négyütemű Honda szegélyvágó, Honda szegélynyíró, Honda fűkaszaUMR435 háti négyütemű Honda szegélyvágó, Honda szegélynyíró, Honda fűkasza

 

Honda fűkasza sorozatszám

Kérdőjel ikonTudni szeretné, hogy gépe eredeti-e? Nézze meg rajta a sorozatszámot, hiszen minden gépünk egyedi azonosítót kap. Hol találja? Tekintse meg az alábbi képet:


 

 

 

UMR435 háti négyütemű Honda szegélyvágó, Honda szegélynyíró, Honda fűkasza* A táblázatban említett motor teljesítmények teszteredményekkel alátámasztott nettó teljesítmények az SAE J1349 mérési előírásoknak megfelelően a lent említett fordulatszámokon mérve. A motorok valós adatai ettől eltérőek lehetnek a karbantartás, a környezet és más változók függvényében.

SAE J1349 = A nettó teljesítmény adatokat általános kipufogóval, levegőszűrővel és fordulatszámszabályozóval ellátott motorokon mérik, a jelenleg másoknál alkalmazott - "csupasz motor" mérési technikával szemben.
7.000 ford/perc. (Képeink illusztrációk. Áraink tájékoztató jellegűek, a Honda Hungary az árváltoztatás jogát fenntartja.)

 

Honda Kisgépek / Marine

Fűkaszák - További információk

Honda Fűkaszák további információk