Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Csónakmotorok » BF60 csónakmotor

Vásárlási tájékoztató


A weboldalunkon lévő termékek e-mailben, vagy telefonon történő egyeztetést követően is megrendelhetők. Előfordulhat, hogy az egyes Honda kisgépeket, vagy marine termékeket gyártatni kell, vagy már nem szerepel az éppen aktuális kínálatban. Kérjük minden esetben tájékozódjon elérhetőségeinken, hogy friss információkkal segítsük döntését, és a megfelelő Honda terméket válassza. Áraink tájékoztató jellegűek. A honlapon fellelhető információk kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalunk felelősséget.

Honda BF60 csónakmotor

Honda BF60 csónakmotor

Nagy teljesítmény, mégis kiemelkedő üzemanyag-takarékosság
Kimagasló teljesítmény kitűnő üzemanyag fogyasztással - a négyütemű csónakmotorok új generációja! Egy környezetbarát négyütemű csónakmotor önmagában nem elég, a teljesítményre éppolyan hangsúlyt kell fektetni.

 

 

Nagy teljesítmény és kimagaslóan jó üzemanyag-fogyasztás

A BF60 csónakmotorok kifejlesztésénél egy cél lebegett a Honda mérnökeinek szeme előtt, hogy egy kiváló teljesítményű és kimagaslóan jó üzemanyag-fogyasztású motort hozzanak létre. Az újonnan fejlesztett könnyű és kompakt 3-hengeres erőforrásnak, valamint az új hidrodinamikus hajtóműháznak köszönhetően mind teljesítményben, mind a fogyasztás tekintetében kategóriája legjobbja.

A Power Trust (megnövelt teljesítményű) hajtóműházzal felszerelt kivitel lehetővé teszi, hogy nagyobb csónaktestek esetén se okozzon problémát használata.  Az új, multifunkciós kézikar és a széles kormányzási szög minden eddiginél könnyebb irányítást tesz lehetővé. A BF60 csónakmotor hobbi és munkavégzési célokra egyaránt használható, miközben károsanyag-kibocsátása megfelel a legszigorúbb előírásoknak.

A BF60-s termékcsalád kimagaslóan környezetbarát, meghaladja az RCD (Recreational Craft Directive) irányelveket és a CARB6 emissziós szabványokat. Megfelel a legújabb EPA7 szabványoknak is, amely jelenleg a legszigorúbb környezetvédelmi előírás a világon.

Könnyű és kompakt

Az újonnan megalkotott 998 cm3-es, 4 szelepes, 3 hengeres könnyű és kompakt motort kifejezetten a BF60 csónakmotorhoz fejlesztette ki a Honda. Elsődleges szempont volt a súly csökkentése, melyet olyan megoldásokkal értek el, mint az injektor kompakt mérete, új, tartós anyagból készült vezérműszíj és a rövidebb főtengely.
Az alumínium váz, a műgyanta bevonatú olajszűrő és az alsó műgyanta bevonat szintén hozzájárultak ahhoz, hogy kategóriájában a legkönnyebb, legkompaktabb motort hozzák létre (a Honda tanulmányai alapján).

Honda BF60 csónakmotor tulajdonságok

 Honda BF60 csónakmotor árlista

MOTOR BF60
Tipus, 4 ütemű SOHC - 3 henger
Henger űrtartalom (cm3) 998
Furat x löket (mm) 73x79,5
Szelepek száma 12 szelep
Max. fordulatszám 5000-6000
Folyamatos teljesítmény HP (kw) 60 - (44,1)
Hűtési rendszer Vízhűtés
Üzemanyag ellátás Elektronikus befecskendező
Gyújtási rendszer Elektronikus PGM-FI
Kipufogó rendszer Propelleren át
ERŐÁTVITEL BF60
Átvitel aránya 2,07
Irányváltó fokozatok F-N-R
FELÉPÍTMÉNY BF60
Töltő áram 17 A
Propeller méret Opció
Propeller lapátok száma (db) 3 v. 4
Olaj nyomás érzékelő x
Túlmelegedés érzékelő x
Terhelés behatároló x
Vészleállító kapcsoló x
Víz / üzemanyag szétválasztó x
Irányváltás Választható távirányító (opció)
Indító rendszer Elektromos
Trib hossz L/X
Ellentétes csiga forgási irány ----
Kiemelés rásegítés Motoros billentés / kiemelés
Motor billentés Motoros billentés / kiemelés
MÉRETEK BF60
Hosszúság (mm) 777
Szélesség (mm) 417
Magasság (mm) 1397 (L) - 1524 (X)
Trib magasság (mm) 521 (L) - 648 (X)
Súly (kg): XX ----
Súly (kg): X 116
Súly (kg): L 110
Súly (kg): S ----

BLAST minősítésECO-MO minősítés

Honda Kisgépek / Marine