Honda Szallerbeck - Kisgépek / Marine

Szallerbeck

Főoldal » Hamisítványok

Hamisítványok


Honda hamisítványok 

 

Manapság sajnos egyre elterjedtebb a különböző piaci szegmenseken a másolt kínai áru. Valószínűleg már Ön is hallotta azt, hogy majdnem olyan jó, mint az eredeti, csak sokkal olcsóbb. Az elmúlt években a Honda kisgépek tökéletes és nem túl tökéletes másolatai megjelentek Európa piacain is, így a magyar piacon is.
A Honda folyamatosan  harcol az ilyen másolt termékek ellen. Nagyon fontosnak tartja, hogy vásárlói és érdeklődői tudják, hogy a Honda-nak is van gyára Kínában, azonban ez sem árban, sem minőségben nem jelent különbséget. A Honda gyártási technológia sztenderek szerint működik, amely a gyártás helyétől független, mindig ugyanazzal a már jól megszokott minőséggel találkozhat.
Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy nem létezik "kínai Honda" és semmilyen licencet nem adott el soha a Honda. Ha bárhol azzal találkozik, hogy kínai Honda ill., hogy Honda licence alapján készült maradjon tartózkodó a termékkel kapcsolatban!

 

Hogyan ismerheti fel az eredeti Honda termékeket?

Honda hamisítvány 1

Honda hamisítványokMinden gép egyedi sorozatszámmal van ellátva, amely minden esetben betű és számkombinációból áll. A Honda termékeket kizárólag szakkereskedő hálózaton keresztül értékesítik, különböző barkácsáruházakban nem kaphatóak. Ez is biztosítékot adhat Önnek, hogy eredeti gépet vásárol, valamint minden gép mellé minden esetben megkapja a magyar nyelvű kezelési utasítást és a kitöltött garanciafüzetet. A garanciafüzeten szintén fel van tüntetve a gép azonosítószáma!

 

honda ce ikonHonda hamisítványokEllenőrizze a sorozatszámot! Szintén fontos megemlíteni, hogy a gépeken található "CE" matrica önmagában nem jelenti azt, hogy a gép megfelel az így jelölt minősítési szabványoknak. A matrica csak abban az esetben jelenti azt, hogy a gépe megfelel az előírásoknak, ha azt a gyártó, és csakis a gyártó írásban igazolja! A matrica önmagában nem jelent semmit, ez ne tévessze meg! Eredeti Honda gépekhez a dobozban minden esetben megtalálja a gyártó által kibocsátott CE megfelelőségi nyilatkozatot!  Amennyiben kételye merülne fel terméke eredetiségét illetően, keressen fel minket és készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

 

Honda hamisítványokMindenképp hivatalos márkakereskedéstől vásároljon! Termékeinket kizárólag hivatalos márkakereskedésekben kaphatók, barkácsáruházakban NEM! Ez biztosítékot adhat Önnek, hogy eredeti Honda gépet vásárol, valamint minden gép mellé minden esetben megkapja a magyar nyelvű kezelési útmutatót és a kitöltött garanciafüzetet.

 

Honda hamisítványokA hamísitványok sokszor életveszélyesek! A hamis gépek, nem csak minőségben nem képviselik a Honda által nyújtott szolgáltatásokat, de sokszor még életveszélyesek is!

 


Az eredeti Honda termékkel mindig elégedett lesz!

 

Honda Kisgépek / Marine